Balaguer acollirà els dies 15 i 16 de novembre la Primera Fira d'Alimentació i Salut, organitzada per Slow Food Terres de Lleida, amb el suport de l'Ajuntament de Balaguer i l'Institut Municipal Progrés i Cultura.
Segons el president d'Slow Food a Lleida, Joan Inglada, el certamen neix amb l'objectiu de donar a conèixer i promoure una alimentació ecològica i sostenible, respectuosa amb el medi ambient i amb la salut dels consumidors.
audio
Precisament, un altre dels objectius d'aquesta Fira és el d'apropar restauradors, productors i consumidors en unes jornades tècniques que comptaran amb diverses conferències, degustacions i altres activitats. L'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, també ha mostrat la seva satisfacció per la celebració d'aquest certamen.
audio
Slow Food Terres de Lleida organitzarà paral·lelament a la Fira el Primer Concurs de recuperació de receptes antigues, amb la col·laboració de Triodos Bank, que aplica el concepte de banca ètica i sostenible.
El concurs està obert a tothom. Les tres receptes finalistes, prèviament seleccionades, seran elaborades durant la Primera Fira d'Alimentació i Salut el dia 16 de novembre al Pavelló Polivalent de Balaguer.
Audios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1024