Camarasa tanca aquest cap de setmana les jornades apícoles ‘El gust de l'or dolç de la Noguera', amb tallers, showcookings i visites guiades

Per Ràdio Balaguer
313 visites
6E7C5691322Fcc7C61E1Be654Fb58F80Apiculturacamarasa

El Casal de Camarasa acull aquest cap de setmana el segon i últim tram de les jornades apícoles El gust de l'or dolç de la Noguera, una proposta que convida a descobrir l'univers de les abelles i la mel a través d'activitats familiars, demostracions, tastos i showcookings. L'activitat, impulsada per l'Ajuntament de Camarasa i l'Associació Apicultors Lleidatans Associats (ALLA), té com a objectiu posar en valor la cultura apícola del Montsec i els seus productes de proximitat.

Aquest dissabte i diumenge, els visitants podran participar de nou en apivisites guiades, tallers com La màgia de les abelles o El viatge de les abelles, i en demostracions culinàries que mostren la versatilitat de la mel a la cuina. Entre els protagonistes del diumenge hi ha el Restaurant Manicomi i Pa de Cotó, que oferiran una degustació d'aperitius i rebosteria elaborats amb mel.

L'alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta del públic el primer cap de setmana i ha avançat que l'expectativa és molt bona per als propers dies.

Pel que fa al programa per aquest cap de setmana, Lizaso explica que es manté amb tallers i showcookings, que són una de les estrelles de les jornades, a més de noves sessions d'apivisites.

Les jornades s'emmarquen dins la campanya 12 mesos, 12 paisatges de la Generalitat i connecten amb la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. També s'alineen amb la nova marca Gust de Lleida, impulsada per la Diputació per promocionar els productes agroalimentaris de qualitat.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar