Carnisseria París, quaranta anys d'ofici i innovació reconeguts amb el Premi Nacional de Comerç

Per Ràdio Balaguer
237 visites
734Fc1615923349E9Fbbddb596A71985Fotoequippari769S

La Carnisseria–Xarcuteria París de Balaguer, dirigida per Ana París i Toni Guillaumet, ha estat distingida amb el Premi al Comerç més Innovador en els Premis Nacionals de Comerç 2025 de la Generalitat de Catalunya. El reconeixement premia la seva aposta per la innovació, la sostenibilitat i el valor artesanal, així com el paper clau del seu equip, que ha sabut adaptar la tradició familiar a les noves tendències del sector. 

Fundada l'any 1983, Carnisseria París elabora prop del 80% dels seus productes de manera pròpia, combinant tècniques tradicionals amb noves tecnologies i una botiga en línia que reforça la seva proximitat amb el client. El negoci és avui un referent en producte local, qualitat i atenció personalitzada.

"Aquest premi és un reconeixement a la feina de tot l'equip. Innovar no vol dir perdre les arrels, sinó millorar cada dia sense renunciar a l'essència del nostre ofici", expliquen Ana París i Toni Guillaumet.

El matrimoni, que també va formar part de la Selecció Espanyola de Carnissers, va participar el març passat al World Butchers' Challenge 2025, celebrat a París, on van obtenir el premi a la millor elaboració de porc del món i el Premi a la Sostenibilitat per a l'equip espanyol.

Amb aquest nou guardó, Balaguer consolida el seu paper com a referent del comerç de proximitat innovador a Catalunya, i la Carnisseria París reafirma la seva vocació d'unir tradició, creativitat i passió per l'ofici.
 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar