El Castell del Remei acollirà la tercera edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària el 18 de juny, una jornada adreçada a productors i elaboradores agroalimentàries de les Terres de Lleida

Per Ràdio Balaguer
226 visites
758Af737C4943888B899E1A622Ee6498Revetllaagroalimentaria2025

El sector agroalimentari de les Terres de Lleida té una nova cita destacada el pròxim dimarts 18 de juny, de 9.30 h a 14 h, al Castell del Remei, a Penelles, amb motiu de la tercera edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària. Aquesta jornada, organitzada pels grups d'acció local de la vegueria de Ponent i diverses entitats del territori, s'adreça especialment a productores i elaboradores locals amb l'objectiu de crear espais de trobada, compartir experiències i generar sinergies dins del sector.

Amb un format participatiu i dinàmic, la trobada inclourà diverses activitats, com ara la presentació de la nova marca "Gust de Lleida", un taller pràctic de comunicació ("elevator pitch") per millorar la projecció dels projectes i productes, i espais de reflexió per afavorir la connexió entre el sector productiu i la restauració. També s'hi preveu una visita final al Castell del Remei com a cloenda.

El programa concret de la jornada serà el següent:

  • 9.30 h – (RE)trobem-nos!
  • 10.00 h – Descobreix "Gust de Lleida": presentació de la nova marca de Diputació de Lleida per visibilitzar la riquesa agroalimentària del territori
  • 10.30 h – Presenta't i convenç en 5 minuts: taller pràctic d'elevator pitch per aprendre a comunicar millor projectes i productes
  • 11.30 h – Itineraris i una possible trobada entre el sector productiu i la restauració: espai de reflexió i propostes per generar sinergies reals
  • 12.30 h – El plat final!final de festa amb visita al Castell del Remei

La jornada compta amb el suport de l'Associació Leader de Ponent, el Consorci Leader per al Desenvolupament de la Catalunya Central, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord, la iniciativa Gustum, els sis consells comarcals de la vegueria i la marca agroalimentària Gust de Lleida. El finançament prové del Consell Comarcal de la Noguera, la Diputació de Lleida, Caixabank, Terra d'Oportunitats i la Generalitat de Catalunya, a través del PEPAC 2023-2027 i el SOC.

La participació és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a través del web leaderponent.cat. La (RE)Vetlla Agroalimentària es consolida com una proposta inspiradora per enfortir la identitat del territori i impulsar el creixement del sector agroalimentari a les comarques de Ponent.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar