El restaurador Josep Maria Morell presentarà el dia 26 d'aquest mes a Balaguer el seu últim llibre “La cuina del conill”

Per Ràdio Balaguer
975 visites
Storage
El restaurador Josep Maria Morell presentarà properament a Balaguer el seu últim llibre “La cuina del conill”, que forma part de la col·lecció Catxipanda de Pagès editors, una col·lecció on Josep Maria Morell ja ha editat 7 llibres més.
El llibre compta amb un total de 90 receptes sobre la cuina del conill i, segons Josep Maria Morell, la majoria d'elles recorden la cuina que feien les padrines antigament.

Àudio

Per la seva banda, la vice-presidenta executiva de l'Impic i regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mar Roldán, ha dit que des de l'Ajuntament de Balaguer i des de l'Impic aposten per donar suport a aquest tipus d'iniciatives que el que pretenen, entre altres objectius, és potenciar la gastronomia de casa nostra.

Àudio

La presentació d'aquest llibre, el pròleg del qual ha escrit el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, tindrà lloc a Balaguer el diumenge, 26 d'octubre, a dos quarts de 8 de la tarda a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.

L'acte serà presentat per Joan Arjona, director del Servei Educatiu de la Noguera i comptarà amb la presència del propi conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, de l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà; de l'escriptor i director de la col·lecció Catxipanda, Vidal Vidal; del director de Pagès editors, Lluís Pagès; i, evidentment, també hi haurà el seu autor, Josep Maria Morell.

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1095

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar