El restaurador Josep Maria Morell presentarà el dia 26 d'aquest mes a Balaguer el seu últim llibre La cuina del conill
El llibre compta amb un total de 90 receptes sobre la cuina del conill i, segons Josep Maria Morell, la majoria d'elles recorden la cuina que feien les padrines antigament.
Àudio
Per la seva banda, la vice-presidenta executiva de l'Impic i regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mar Roldán, ha dit que des de l'Ajuntament de Balaguer i des de l'Impic aposten per donar suport a aquest tipus d'iniciatives que el que pretenen, entre altres objectius, és potenciar la gastronomia de casa nostra.
Àudio
La presentació d'aquest llibre, el pròleg del qual ha escrit el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, tindrà lloc a Balaguer el diumenge, 26 d'octubre, a dos quarts de 8 de la tarda a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.
L'acte serà presentat per Joan Arjona, director del Servei Educatiu de la Noguera i comptarà amb la presència del propi conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, de l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà; de l'escriptor i director de la col·lecció Catxipanda, Vidal Vidal; del director de Pagès editors, Lluís Pagès; i, evidentment, també hi haurà el seu autor, Josep Maria Morell.
Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1095