En el marc de Fira Q, aquest diumenge ha tingut lloc un acte de reconeixement als propietaris de Carnisseria París, que han estat recentment guanyadors de premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món celebrada a París
Aquest diumenge al migdia en el marc de Fira Q s'ha fet un acte de reconeixement per felicitar a la parella de carnissers balaguerins Ana París i Toni Guillaumet, que van ser guanyadors els passats dies 30 i 31 de març del premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món.
La paera en cap de Balaguer, Lorena González, i el paer de l'Àrea de Comerç, Guifré Ricart, han fet entrega d'un obsequi al guanyadors
Carnisseria Paris va aconseguir el títol mundial amb l'elaboració d'un magre de porc tallat com si fossin brotxetes i farcit de verdures elaborades per l'Ana París, tot presentat amb unes safates fetes per un fuster artesà amb formes d'animals, i que van merèixer el premi del jurat del World Butcher's Challenge, el mundial de carnissers celebrat a París.
El matrimoni balaguerí formava part de la selecció espanyola de xarcuters. La mestra carnissera de Balaguer ja va aconseguir el un tercer lloc d'Europa en el Concurs d'Elabora Gurmet l'any 2016.