Fins aquest diumenge es pot participar a la II edició de "Food Explorers de ruta" de Balaguer amb 22 establiments hostalers de la ciutat

Per Ràdio Balaguer
693 visites
A8E94D3Beaf696A3A1606Bfe8357D2Dffotofoodexperincedefoto2
La marca de cerveses San Miguel, en col•laboració amb l'associació Gastrobar i el suport de l'Ajuntament de Balaguer, va donar el tret de sortida el passat dia 25 d'octubre a la segona edició de "Food Explorers", una iniciativa que tindrà lloc fins al 4 de novembre a la capital de la Noguera. En total, 22 establiments d'hostaleria de la ciutat participen en aquesta segona edició de la Ruta de la Tapa que, sota el nom "Food Explorers", pretén mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local. 
 
Gastrobar és una associació que vol promoure la gastronomia i hostaleria de Balaguer. La formen els restaurants Les Roquetes, Tastet del Reng, Cal Xirricló, La Vermuteria del Mercadal i Cuinats Graells.
 
Durant els onze dies que dura aquesta Ruta, els 22 establiments que presenten les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.
 
Els establiments que formen part de la iniciativa ofereixen una tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se serveix amb una San Miguel Especial o una San Miguel 0,0% per 2,50 euros.
Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018.
 
A més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura. La Ruta de la Tapa "Food Explorers" es presenta com una ocasió única per gaudir de la gastronomia local i comprovar el talent culinari que hi ha a Balaguer.
 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar