La carnissera Anna París de Balaguer imparteix cursos sobre elaboració innovadora en carnisseria a Barcelona, València i Madrid.

Per Ràdio Balaguer
1648 visites
E5Ef41907Ddb662Bded8F715D8189C1Dcarnisseriaparis2
Aquest any 2018 l'Anna París, de la Carnisseria París de Balaguer, ha continuat impartint els seus cursos sobre elaboració innovadora en carnisseria a petició dels  gremis de carnisseria de Barcelona, València i Madrid. 
 
Va començar el dia 7 de maig de 2018 al Gremi de Carnissers de Barcelona i Comarques on va impartir per tercera vegada el curs "Iniciació a l'elaboració innovadora", aquest cop adaptat a l'aviram i el conill. Atès l'èxit de les 2 edicions anteriors del  2017, l'organització va oferir la possibilitat de participar-hi en línia en directe per tal que cap professional amb interès es quedés sense plaça.
 
El dia 28 de maig va impartir a València el curs "Iniciació a l'elaboració innovadora" organitzat pel Gremi de Carnissers-Xarcuters de València i Província, curs que va repetir el dia 17 de juny a Madrid organitzat per Fedecarne Asociación (Federación Madrileña de Detallistas de la Carne), tots dos amb les places completes. 
 
D'acord amb la línia de treball de la Carnisseria París, que ofereix elaboracions pensades per a cada època de l'any promovent el consum de productes de temporada i de proximitat, va impartir el curs "Elaborats de Nadal" el dia 7 d'octubre a Madrid amb Fedecarne Asociación, i el dia 19 de novembre amb el Gremi de Barcelona, també amb les places exhaurides.
 
A més, el dia 22 d'octubre va impartir al Gremi de Barcelona el curs Patès, micuit i carn freda 2, que també es va poder seguir en línia, en el qual va presentar productes diferents dels que va elaborar en la primera edició el 2017.
L'Anna París, mestra artesana carnissera i xarcutera, explica als assistents als cursos com, sobre la base del producte de màxima qualitat i de proximitat, es pot oferir als clients elaboracions innovadores i presentacions acurades que els permetran millorar la imatge de la seva carnisseria, ampliar l'oferta de productes i treure més rendibilitat al negoci. Amb les seves propostes, l'Anna París és un puntal capdavanter en la forta evolució del món de la carnisseria i la xarcuteria al detall  per adaptar-se al canvi del mercat i a les exigències del consumidor.
 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar