La DO Costers del Segre consolida el seu posicionament a la Barcelona Wine Week amb un espai comú amb catorze cellers i un tast de vins comentat pel sommelier David Seijas
La Denominació d'Origen Costers del Segre consolida el seu posicionament a la Barcelona Wine Week amb un espai comú de més de 150 metres quadrats amb la participació de catorze cellers de la demarcació i un tast comentat de vins monovarietals de raïm macabeu i garnatxa. Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre, es congratula de "la participació dels cellers lleidatans en aquesta fira referent del sector, ja que seran prop de vint les marques de Costers del Segre presents al certamen entre les que participen de manera conjunta, tenen espai independent o estan representades pels seus distribuïdors".
Així, entre el dilluns, dia 3 de febrer, i el dimecres, dia 5 de febrer, els cellers Carviresa, Castell d'Encús, Castell del Remei, Celler de Sanui, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, L'Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas d'en Roy, Mas Ramoneda, Solana Roivert, Terrer de Pallars, i Tomàs Cusiné compartiran carrer en una fira que ha tornat a completar el seu espai expositiu en temps rècord.
De manera complementària, la Sala Príncep de la Fira de Barcelona acollirà un tast de vins de la DO Costers del Segre el dimecres, dia 5 de febrer, a les 12 hores. L'activitat porta per títol "Descoberta del territori de la DO Costers del Segre a través de dues de les seves grans varietats autòctones, el Macabeu i la Garnatxa" i estarà comentada pel reconegut sommelier David Seijas.
Barcelona Wine Week, el saló de referència del vi espanyol de qualitat, es prepara per a l'edició més gran de la seva història, que reunirà més de 1.200 cellers de tota Espanya del 3 al 5 de febrer al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló, que se celebrarà per primera vegada en dos pavellons, creixerà un 30% en superfície firal ocupada per respondre a l'alta demanda de participació i espera atraure més de 24.000 visitants. La cita compta amb un extens programa de ponències i tastos que abordaran les principals tendències en el sector.