La Paeria de Balaguer rep als propietaris de Carnisseria París, que han estat recentment guanyadors de premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món celebrada a París
Aquest dilluns s'ha fet a la casa de la paeria de Balaguer un acte de recepció per felicitar a la parella de carnissers balaguerins Ana París i Toni Guillaumet, que van ser guanyadors els passats dies 30 i 31 de març del premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món.
A l'ajuntament han estat rebuts per la paera en cap de Balaguer, Lorena González; el paer de l'Àrea de Comerç, Guifré Ricart; i la paera de Cultura, Mari Carme Puigpelat, que els han felicitat pel premi i els han fet entrega d'un obsequi.
Carnisseria Paris va aconseguir el títol mundial amb l'elaboració d'un magre de porc tallat com si fossin brotxetes i farcit de verdures elaborades per l'Ana París, tot presentat amb unes safates fetes per un fuster artesà amb formes d'animals, i que van merèixer el premi del jurat del World Butcher's Challenge, el mundial de carnissers celebrat a París.
El matrimoni balaguerí formava part de la selecció espanyola de xarcuters. La mestra carnissera de Balaguer ja va aconseguir el un tercer lloc d'Europa en el Concurs d'Elabora Gurmet l'any 2016.