La Paeria de Balaguer rep als propietaris de Carnisseria París, que han estat recentment guanyadors de premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món celebrada a París

Per Ràdio Balaguer
466 visites
F896702Fc88Df865Fc1688F0Aa1Cd8C9Recepcipaeriacarnisseriapars1

 

 

Aquest dilluns s'ha fet a la casa de la paeria de Balaguer un acte de recepció per felicitar a la parella de carnissers balaguerins Ana París i Toni Guillaumet, que van ser guanyadors els passats dies 30 i 31 de març del premi a la millor elaboració de porc a la Copa del Món.

 

A l'ajuntament han estat rebuts per la paera en cap de Balaguer, Lorena González; el paer de l'Àrea de Comerç, Guifré Ricart; i la paera de Cultura, Mari Carme Puigpelat, que els han felicitat pel premi i els han fet entrega d'un obsequi.

 

Carnisseria Paris va aconseguir el títol mundial amb l'elaboració d'un magre de porc tallat com si fossin brotxetes i farcit de verdures elaborades per l'Ana París, tot presentat amb unes safates fetes per un fuster artesà amb formes d'animals, i que van merèixer el premi del jurat del World Butcher's Challenge, el mundial de carnissers celebrat a París.

 

El matrimoni balaguerí formava part de la selecció espanyola de xarcuters. La mestra carnissera de Balaguer ja va aconseguir el un tercer lloc d'Europa en el Concurs d'Elabora Gurmet l'any 2016.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar