L'Associació Gastrobar de Balaguer obre les inscripcions per al 4rt Concurs de Cuina de proximitat que tindrà lloc en el marc de Fira Q. L'objectiu és donar a conèixer les virtuts culinàries dels amants de la gastronomia i dels productes de proximitat.

Per Ràdio Balaguer
1041 visites
B3870328C4471Ec332Ac0F0B463227Ac40Bd29401Cd4F8A2D61Ece68B1651Bfacuinafira
L'Associació Gastrobar de Balaguer ha obert les inscripcions per al IV Concurs de Cuina de proximitat de les terres de Ponent, que tindrà lloc en el marc de Fira Q.
 
Francesc Molins, del restaurant Cal Xirricló de Balaguer, és membre de Gastrobar i, segons ens ha explicat, el principal objectiu del certamen és donar a conéixer les virtuts culinàries de tots aquells amants de la gastronomia i dels productes de proximitat.
D'altra banda, a diferència dels altres anys, a partir d'ara cada any es potenciarà un producte concret de les nostres terres. Aquest any el producte que es vol potenciar és la pera i és per això que els concursants hauran de preparar una recepta amb l'única condició que un dels ingredients sigui la pera.
 
Àudio 
 
Al concurs, sota el títol " De la Nostra Terra al Plat",   hi poden participar totes aquelles persones que estiguin interessades en demostrar les seves habilitats a la cuina es dediquin o no a aquest sector.
 
Àudio 
 
Un jurat tècnic escollirà les vuit propostes finalistes de les quals valoraran la presentació, l'originalitat i el dia de la Fira també el gust. De fet, totes les propostes competiran a la Gran Final que es disputarà l'últim dia de Fira Q en un espectacle gastronòmic dirigit a tots els públics i on podran demostrar tot el seu talent davant la gent.
 
Àudio 
 
Una altra de les novetats respecte a l'any passat fa referència als premis. Segons Francesc Molins, enguany no es donarà el primer al millor maridatge sinó que igual que els primers dos anys es premiarà el millor i el segon millor plat.
 
Àudio 
 
Tots aquells concursants que participin, hauran d'enviar la seva recepta abans del 20
D'ABRIL COM A DATA LÍMIT al següent mail: concursfiraq@gmail.com
 
El concurs està organitzat per l''Associació Gastrobar de Balaguer i compta amb la col•laboració de l'Associació de Comerciants Balaguer 2021 i l'Ajuntament de Balaguer.
 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar