Slow Food Terres de Lleida i l'ajuntament d'Algerri organitzen la primera fira del cereral per apropar a la població coneixements d'alimentació saludable i d'agricultura ecològica i sostenible. El certamen tindrà lloc el proper cap de setmana.
Slow Food Terres de Lleida i l'ajuntament d'Algerri impulsen la primera Fira del Cereal per apropar a la població coneixements d'alimentació saludable i d'agricultura ecològica i sostenible.
El certamen tindrà lloc el proper cap de setmana. Obrirà les portes dissabte a la tarda amb un taller d'elaboració de pa ecològic i un altre de cervesa. A la nit se celebrarà un sopar solidari i un concert de música tradicional catalana, que s'inclou al projecte de Cançons Trobades.
Diumenge al matí es recrearà una sega tradicional i també hi haurà una conferència sobre plantes medicinals i tallers diversos. Al migdia hi ha prevista l'arribada de les gabes i la demostració d'una trilla a l'antiga.
A part de la sega i la batuda tradicionals, destaca també la Mostra de Blats Antics i l'Exposició d'antigues Màquines del Camp així com el Mercat de la Terra Slow Food.