Transalfals celebra el seu 35è aniversari amb un acte commemoratiu a Bellcaire. L'acte ha sigut un reconeixement a la trajectòria i l'esforç cooperatiu
Aquest dimarts al matí, Transalfals ha celebrat el seu 35è aniversari en un acte commemoratiu que ha reunit un centenar d'assistents entre autoritats, treballadors/es, socis/es productors/es i representants de cooperatives. La jornada ha tingut lloc a les instal·lacions de la fàbrica de Bellcaire i ha estat marcada per un ambient de germanor i reconeixement a la trajectòria compartida.
A l'acte hi han assistit representants de les institucions; la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Sra. Rosa Altisent; el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Ramon Sarroca; el 1r tinent d'alcalde de Bellcaire, Jofre de Juan Delbergue; i el regidor d'Agricultura i Ramaderia de l'Ajuntament de Bellcaire, Llorenç Llop Manuel. També han estat presents el Consell Rector de Transalfals, així com expresidents de l'entitat, treballadors/es, socis/es productors/es i membres de cooperatives sòcies.
Durant l'esdeveniment, s'ha recordat la trajectòria de Transalfals com a motor del sector agroalimentari i cooperatiu, destacant el paper fonamental de les persones que han contribuït al seu èxit al llarg dels anys. En paraules del president de Transalfals, Marcel·lí Piró, "aquests 35 anys són un exemple de la força de la col·laboració i del compromís amb el nostre territori amb un model sostenible i eficient de producció".
Aquest acte simbolitza no només el passat i el present de Transalfals, sinó també el futur amb un compromís amb el model cooperatiu, la innovació, la col·laboració i la contribució al desenvolupament rural sostenible.
Sobre Transalfals
Transalfals és una cooperativa de 2n grau que es dedica a la producció i transformació de farratges de qualitat.
Amb 35 anys d'experiència, actualment compta amb 11 cooperatives sòcies i dues fàbriques situades a Bellcaire i La Vispesa, que produeixen alfals, festuca, raigràs, palla, palla picada, moha i civada deshidratada.