Un total de 36 establiments de restauració de Ponent compten amb el segell de venda de proximitat.

Per Ràdio Balaguer
699 visites
0E59Cee1Fba8F2B9B694Cf0F30Ea9D4Bproximitat

Establiments de les Garrigues, la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Pla d'Urgell i el Segrià ja compten amb un segell distintiu que indica que serveixen productes de proximitat. El segell Venda de Proximitat-Circuit Curt s'ha presentat en un acte a la seu del departament d'Agricultura a Lleida en el que s'ha lliurat el material promocional i el segell distintiu a cada establiment. 

El Departament d'Agricultura ha impulsat una campanya entre els restaurants durant el darrers mesos per fomentar les relacions comercials entre productors locals i restauradors. El Departament ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica que realitza tasques de recerca i promoció del projecte. Facilitar el contacte entre productors i restauradors així com donar suport a la iniciativa de creació d'una Associació de Productors amb delegacions per tot el territori són algunes de les accions que la Fundació ha emprès. 

Segons afirma el director dels serveis territorials d'Agricultura a Lleida, Ferran de Noguera, el segell distintiu permetrà l'augment de l'interès i de la demanda dels consumidors respecte els productes de proximitat.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar