Una trentena de voluntaris han preparat durant aquest mati la llonganissa i la botifarra a Artesa de Segre, per tal d'elabar els embotits que durant aquesta tarda s'han degustat en el tradicional berenar popular de carnestoltes.

Per Ràdio Balaguer
757 visites
E5F20129Ad8Da9Daa36B15Cff338836Fartesaberenar
Una trentena de voluntaris han preparat durant aquest mati la llonganissa i la botifarra a Artesa de Segre , per tal d'elabar els embotits que durant aquesta tarda s'han degustat en el  tradicional berenar popular de carnestoltes. 
 
Com cada any, s'han matat cinc porcs i els embotits s'elaboren al recinte de les Sitges, a l'aire lliure i a la vista de tothom que s'hi apropi. 
 
El tradicional berenar popular s'ha començat a repartir a dos quarts de sis, al recinte de les Sitges, i a base de les llonganisses i botifarres a la brasa i amb pa, oli i vi de la terra, i s'ha allargat durant més d'una hora.  
 
L'edició d'enguany de la matança del porc de Carnestoltes d'Artesa de Segre s'ha tancat amb al voltant de dos mil entrepans repartits entre persones de la població i també visitants d'altres indrets, menys que en anys anteriors. Entre els assistents hi havia la vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, que ha conegut aquesta tradició de primera mà, acompanyada per l'alcalde, Mingo Sabanés, i nombrosos membres de la corporació municipal. 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar